Cos de cumparaturi
0 items
 
INFO

0721 740068
0745 252919

          
     
office@magazinprofesional.ro

          Livrare in toata tara

   Livrare gratuita in Bucuresti

 
Curs Valutar
 
Producatori
 

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul de colectare si utilizare a datele personale furnizate pe www.magazinprofesional.ro Pentru intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, scrie-ne la office@magazinprofesional.ro. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau pe adresa specificata in sectiunea "Contact". Multumim pentru intelegere.

www.magazinprofesional.roL. denumita mai departe www.magazinprofesional.ro, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.magazinprofesional.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, www.magazinprofesional.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Site-ul companiei poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dumneavostra: adresa dumneavoastra de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului. Toate aceste informatii colectate de www.magazinprofesional.ro prin intermediul site-ului www.magazinprofesional.ro au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor oferite de www.magazinprofesional.ro

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Securitatea membrilor

In timpul procesului de inregistrare, vi se aloca o parola, Dvs. fiind singurul responsabili pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia.

Puteti modifica parola si profilul personal in orice moment, avand responsabilitatea sa anuntati www.magazinprofesional.ro de orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului Dvs. Este responsabilitatea Dvs. sa actualizati si sa asigurati adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise..

www.magazinprofesional.ro nu este responsabila pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni.

Sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului si pentru orice consecinta ce poate rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12)

- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

- dreptul de opozitie (art.15);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de www.magazinprofesional.roin conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: Strada Lavandei, numarul 10, Bucuresti, Romania

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal,www.magazinprofesional.ro le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

- pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;

- transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

- informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele si serviciile oferite de www.magazinprofesional.ro sau ale firmelor partenere;

www.magazinprofesional.ro poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale www.magazinprofesional.ro si ale site-ului www.magazinprofesional.ro, actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind www.magazinprofesional.ro este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

www.magazinprofesional.ro poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

- realizarii de rapoarte / analize;

- realizarii de informari in scopuri proprii;

- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de www.magazinprofesional.ro

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cookie-urile

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal.

Cookie-urile ne ajuta sa va recunoastem la fiecare vizita pe site-ul www.magazinprofesional.ro. Acest lucru ne permite sa va punem la dispozitie publicitate in functie de preferintele dumneavostra.

Este posibil sa folosim serviciile unei tere persoane in acest scop. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. www.magazinprofesional.ro poate contine publicitate oferita de o terta parte.

Este posibil ca aceasta terta persoana sa download-eze cookie-uri in computerul dumneavoastra, care sa-i permita sa stranga date statistice referitoare la contentul personalizat si pentru monitorizarea campaniilor desfasurate de acestia.

www.magazinprofesional.ro nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a va identifica pe dumneavoastra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Confidentialitate

Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon.

www.magazinprofesional.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Accesul la informatii

Ne vom strădui să luăm orice măsuri rezonabile pentru protecţia oricărei informaţii despre dvs., şi să menţinem aceste informaţii corecte şi la zi. Oricând veţi descoperi informaţii incorecte despre dvs. ne puteţi contacta pentru a le corecta.

În afară de aceasta angajaţii noştri şi furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informaţii sunt obligaţi să respecte confidenţialitatea oricăror informaţii personale în posesia noastră.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Legături către alte situri

Noi furnizăm legături către situri în afara siturilor noastre, precum şi către situri terţe. Aceste situri nu sunt controlate de noi şi noi nu ne vom asuma răspunderea pentru comportarea firmelor care sunt în legătură/asociate cu situl nostru. Înainte de a face cunoscute informaţiile dvs. personale pe orice alte situri vă sfătuim să parcurgeţi termenii şi condiţiile utilizării acelor situri precum şi specificaţiile lor de securitate.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Probleme sau întrebări

Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modificari ale acestei politici de confidentialitate

Daca modificam aceasta politica de confidentialitate în moduri care va afecteaza datele personale de identificare pe care le-am colectat pe site-ul nostru, vom publica acele modificari în acest spatiu si va vom sfatui în legatura cu optiunile pe care le aveti ca rezultat al acelor modificari. De asemenea, vom publica un anunt pe prima pagina a website-ului precum ca aceasta politica de confidentialitate s-a schimbat.