Cos de cumparaturi
0 items
 
INFO


0745 252919

          
     
office@magazinprofesional.ro

          Livrare in toata tara

   Livrare gratuita in Bucuresti

 
Curs Valutar
 
Producatori
 

Aer conditionat tip Duct 36000 btu

Aer conditionat tip Duct 36000 btu
Clic pentru mărire
Disponibilitate: In Stoc
Model: GFH36K3FI- GUHD36NK3FO
Producător: Gree

Echipament de climatizare tip ductn GREE

 

Compact și puternic, sistemul Gree Ducted System oferă flexibilitate, adaptabilitate și durabilitate

Aceste unități interioare subțiri sunt proiectate pentru a fi ascunse deasupra tavanelor suspendate sau în spațiile deschise pentru a distribui aerul condiționat prin canale și grilele de tubulatura sau de tavane racordate cu tubulaturi flexibile izolate.

Unitatile exterioare functioneaza cu zgomot redus iar tehnilogia inverter regleaza turatia compresorului si al ventilatoarelor astfel sistemul devine economic si durabil.

 

Caracteristicile sistemului 

1. Echipamentele au compresoare DC Inverter si in plus motoare de ventilatoarele unitatii interioare si exterioare sunt actionate fara perii, alimentate in curent electric continuu. Acesta configuratie asigura oprerarea cu eficienta energetica inalta in toate conditiile de temperatura (clasa de eficienta energetica sezoniera SEER/SCOP este A/A).

2. Echipamentul este prevazuta cu 2 senzori de temperatura ambientala, unul pe telecomanda si unul in unitatea interioara. Acesta configuratie ajuta la o monitorizare mai precisa a temperaturii aerului din interior;

3. Pot fi foloiste la aplicatii speciale (camere server) pentru ca functionaza eficient in mod racire chiar si la temperaturi de -15 grd. Celsius.

4. La pornire curentul electric absorbit are intensitate redusa, datorita invertorului special, ceea ce asigura exploatarea facila in situatiile in care instalatia electrica este incarcata la limita.

5. Deschiderile pentru aportul de aer proaspat si posibilatea de control a valvei de admisie a acestuia contribuie la imbunatirea calitatii aerului din incinta climatizata.

6. Posibilitatile multiple de conectare a aportului de aer proaspat, a admisiei , a evacuarii de aer si condensat asigura de fiecare data instalarea echipamentului conform cerintelor proiectului.

7. Designul inovativ al ventilatorului asigura functionare unitatii interioare cu nivel de zgomot redus;

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.