Cos de cumparaturi
0 items
 
INFO


0745 252919

          
     
office@magazinprofesional.ro

          Livrare in toata tara

   Livrare gratuita in Bucuresti

 
Curs Valutar
 
Producatori
 

Montaj-instalare hota centrala 2m - 3m

Montaj-instalare hota centrala 2m - 3m
Clic pentru mărire
Disponibilitate: In Stoc
Model: MONTHC2025

 

 

Realizam montaje de hote profesionale centrale

Instalarea se va face in asa fel incat sa deranjam foarte putin fluxul bucatariei, deranj cat mai mic si finalizarea cat mai rapida a lucrarii.

Instalare hota-stabilirea pozitiei optime de amplasare si inaltime fata de echipamente in conformitate cu tipul utilajelor si dimensiunile bucatariei.

Suspendarea hotei cu prindere de perete si tavan cu lanturi sau bari filetare si intinzatoare
Montajul tubulaturii rigide ale hotei-perforari pereti/tavan, etansare cu spuma, etansare tubulatura impotriva scurgerilor de grasime si alte lichide cu silicon de temperatura.

Alegerea solutiilor optime de montaj si de racordare a hotei profesionale la instalatie-tubulatura-ventilator in cazul bucatariilor cu tavan foarte jos.

 

Vom enumera cateva din etapele instalatii unei hote:

- suspendare tubulatura si ancorarea acesteia de tavan
- fixarea ventilatorului pe suporti la interior sau exterior
- perforarea peretilor din caramida, bca, rareori beton – in general colaboram cu firme care dispun de echipamente cu care pot perfora peretii la un diametru precis fara vibratii, percutie si praf.

- racordarea ventilatorului la tubulatura interioara si montajul celei pe evacuare

- instalatia electrica de comanda a ventilatorului, cablu electric, copex, pat cablu, regulator de turatie sau intrerupator.

Montajul presupune montajul si instalarea hotei, racordarea acesteia la ventilator interior/exterior in limita a circa 6-8 ml tubulatura, montaj ventilator, racordarea la instalatia electrica existenta.

Pretul montajului va fi unul orientativ, dupa o vizita la locatia unde se va executa montajul sau consultarea catorva fotografii ale spatiului, va vom face cea mai buna oferta.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.